Info gaat verder onder  de foto's 

Algemene informatie

Of je nu voor een Newborn een fotoshoot komt doen, of dat het een gezin is met kinderen, ik vind het belangrijk dat alle tijd genomen wordt die nodig is om er een mooie reportage van te maken. Daarom is er bij SBB Fotografie geen tijdslimiet. Een ontspannen en gezellige sfeer is het belangrijkste.
Foto's worden gemaakt in mijn gezellige fotostudio. Afspraken worden gepland op werkdagen. In weekend en op feestdagen ben ik gesloten. Na de shoot komen de foto's op een afgeschermd deel speciaal voor jullie. Hier kunnen jullie in alle rust thuis bekijken welke foto's jullie graag willen bestellen en de bestelling doorgeven. Er is altijd een ruime keus. Foto's zijn in diverse beeldformaten en bestaan uit ruim assortiment kleur met afwisselend een mooie zwart/wit foto. Kleuren foto's kunnen altijd op verzoek in zwart/wit  worden besteld. Omgekeerd kan niet. 

Om een boeking definitief te maken vraag ik een aanbetaling van 50% bij bedragen boven de €100,- Dit om zeker te weten dat de afspraak/afspraken niet voor niets in reservering worden gehouden. Be

De andere 50% dient pas nadat de foto's online staan te worden voldaan. Mocht de afspraak geboekt staan, maar komt er iets tussen? Dan is het tot 24 uur voor aanvang van je afspraak kosteloos om deze te verzetten. Wanneer je afspraak definitief is gemaakt d.m.v. de aanbetaling, is annuleren niet meer mogelijk. In geval van annuleren wordt 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht.

Wanneer je een fotoshoot komt doen, mag er op de achtergronden niet met schoenen worden gelopen. Maar eigenlijk zijn die blote voetjes toch ook veel leuker ;-)?
Wil je graag een fotoshoot boeken? Neem dan even contact op. Dit kan via de mail info@sbb-fotografie.nl, d.m.v. het contactformulier of telefonisch 06-20575343.

Nog even dit.....

Het is fijn dat je bij het bekijken van mijn website voorbeelden van fotoshoots kunt zien die gedaan zijn bij SBB Fotografie. Doordat de ouders goedkeuring hebben gegeven voor het gebruik van de foto's is het mogelijk dat jij een impressie van mijn werk krijgt en ik werk heb ;-) Want geef eerlijk toe, ook jij zult eerst rustig rond willen kijken op mijn site of mijn stijl bij jou past. Ik wil graag even aangeven hoe belangrijk het is dat ik foto's mag gebruiken. Wanneer je een fotoshoot komt doen, zou ik het heel erg fijn vinden dat ik de gemaakte foto's mag gebruiken. Als bedankje ontvang je dan alle gemaakte foto's (ook degene die je niet besteld.) Deze zijn voorzien van een watermerk. Je bestelling is uiteraard wel helemaal watermerkvrij. Tevens blijven je foto's dan ook nog tot minimaal een jaar op te vragen bij SBB Fotografie. Handig wanneer je besluit om toch nog wat extra foto's te bestellen of bv wanneer je ze zelf kwijtraakt. Bij geen goedkeuring gaan de bestanden 4 weken na levering uit de portefeuille. 

De studio is gesloten tijdens de volgende periodes:

 

1 t/m 7 apr. 2024

4 t/m 12 mei 2024
24 aug. t/m 22 sept. 2024
21 dec. 2024 t/m 5 jan. 2025