Info gaat verder onder  de foto's 

Newborn- & Babyshoot

Een newbornshoot gaat zoveel mogelijk binnen de eerste 14-21 dagen na geboorte plaats vinden. We proberen zoveel mogelijk de 2e week te plannen mits jullie conditie dit toelaat. Dit omdat je kleintje dan veel slaapt en zich van nature nog klein opkrult zoals in je buik.  Wil je verzekerd zijn van een plekje voor een newbornshoot? Neem dan al voor de uitgerekende datum contact op. Zo kan ik rekening houden met je periode in mijn agenda. Een definitieve afspraak maken we natuurlijk pas als de baby er is. Is je kleintje al wat ouder? Dan is het al wat alerter en meer ontwikkeld. Vergeet niet dat deze leeftijd minstens net zo mooi is om vast te laten leggen. De newborn- & babyshoot is geschikt voor kleintjes tot 1 jaar. Bestellen van de foto's kun je lekker in alle rust thuis doen d.m.v. een afgeschermde pagina op de website die speciaal voor je zal worden gemaakt.

Wist je trouwens dat je ook bij mij terecht kan voor je geboorte versiering? 😉 Hiervoor heb ik de website www.suusbabybarn.nl

Newborn- & Babyshoot
€150,- (tweeling €200,-)
Fotoshoot zonder tijdslimiet (studio)
Gebruik van props (mutjes, pakjes enz)
Ouder(s) mogen ook mee op de foto
10 foto's naar keuze digitaal verzonden*
(meer bestanden zijn uiteraard bij te bestellen met een bijbetaling)
Foto's bestellen thuis vanuit je luie stoel via je online bestelpagina

 


Tips voorafgaand aan de shoot:

  • Geef je kindje vooraf een lekker badje voordat je naar de studio komt. Dit draagt bij aan een ontspannen kindje. De afspraak zal ook in de ochtend worden gepland, omdat ze dan op hun best zijn.
  • Een (extra) voeding kort voor de shoot is aan te raden. In de studio is een flessenwarmer aanwezig.
  • Het kleintje (vooral een newborn) zal veelal naakt worden gefotografeerd. Dat betekend dat de omgevingstemperatuur een stukje warmer is (+/- 25 graden) dan wij als volwassene lekker vinden. Denk dus aan je eigen niet te warme kleding.
  • Het is belangrijk dat het rustig is tijdens de shoot. Gaat een ouder broertje of zusje (€15,- per kind) ook mee op de foto? Dan proberen we dat zoveel mogelijk aan het begin van de shoot te doen. Het beste is om een "oppas" te regelen die naderhand de broer of zus mee kan nemen als we met de jongste alleen verder gaan. Een Newborn shoot duurt gemiddeld zo'n 2 uur, en dan zal broer of zus zich gaan vervelen. Om de shoot goed te laten verlopen is het echt van belang dat er rust is rondom de jongste ;-)
  • Denk ook eventueel aan je eigen reservekleding. Papa of mama van een warme "douche" voorzien is meer regelmaat dan uitzondering ;-)
  • Vooral voor de dames, denk om je handen/nagels 😉! Vaak worden er ook close-up foto's gemaakt van bv die kleine voetjes in jouw/jullie handen. Ik weet dat er veel op je af komt de eerste dagen, maar het is zo sonde als er afgebrokkelde nagellak of afgebroken (kunst)nagels op de foto's te zien zijn.
  • Het is altijd mooi om persoonlijke atributen mee te nemen. Denk bijvoorbeeld aan een geboortekaartje of knuffeltje. Ik kijk altijd of ik deze mee kan fotograferen.

* Bij goedkeuring dat SBB Fotografie de gemaakte foto's mag gebruiken t.b.v. marketing op bv drukwerk, eigen website, sociale media e.a. internetpagina's ontvang je tevens alle andere foto's ook. Deze zijn onbewerkt en voorzien van een watermerk.